Lyckokällan i Norr | Om mig
499
page,page-id-499,page-child,parent-pageid-380,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
LindaNilsson2

Linda Nilsson

 

Jag heter Linda, uppvuxen i de Västerbottniska skogarna. Jag driver idag mitt företag Lyckokällan i Norr som har varit verksamt sedan 2010. Jag är diplomerad spaterapeut, friskvårdmassör, make-up artist och friskvårdskonsult. Jag är kreativ och brinner för att jobba med händerna. Älskar nya utmaningar och har alltid haft ett driv i mig att nå mina mål. Att vara en ung företagare idag visste jag skulle bli tufft och i en bransch som ständigt växer, men med stor vilja och intresse såg jag till att min dröm blev sann – ett eget företag.

 

Idag har jag min salong Väst på stan i Umeå där jag utför skönhetsbehandlingar, massage, makeup och försäljning av hudvård & make-up produkter. Jag åker även ut på företagsmassage varje månad för att utföra mina behandlingar. Det viktigaste för mig är att du känner dig omhändertagen och nöjd över ditt besök. Jag bemöter dig alltid med ett stort leende och ett personligt engagemang.

 

Detta är min passion och min hobby, som ständigt påminner mig varje dag om hur mycket jag älskar mitt arbete.

 

/Linda